Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ'lu "Hadi Be Oğlum"dan Afiş Geldi!

    Kıvanç Tatlıtuğ başrollü dram filmi "Hadi Be Oğlum"dan afiş yayınlandı.

    Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olduğu Hadi Be Oğlum'dan afiş geldi. Hem beyaz perdede hem de ekranlarda sıklıkla görmeye alıştığımız, zengin playboydan edebiyat ikonuna kadar pek çok farklı rol ile hatırlanan oyuncu, kariyerinde ilk kez bir baba olarak seyircilerinin karşısına çıkıyor. 

    Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali'nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir. Babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendirecektir...

    Türk Sineması’nın usta isimlerinden Yücel Erten Ali'nin babasını canlandırırken, Büşra Develi ise Leyla karakteriyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Filmin baş kahramanlarından Efe'ye ise çocuk oyuncu Alihan Türkdemir hayat veriyor. Yönetmenliğini Bora Egemen’in yaptığı dram filmi "Hadi Be Oğlum" 16 Şubat'ta vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top