Hesabım
    DC’nin “Shazam!”ı Büyücüsünü Buldu!

    DC’nin yeni nesil kahramanı Shazam'ın solo filminin kadrosu genişliyor.

    DC çizgi roman evreninin neşeli kahraman Shazam'ın büyücüsü de bulundu! DC çizgi romanlarının diğer kahramanlarına göre çok daha renkli bir kahraman olan Shazam'a üstün güçlerini kazandıran Büyücü karakterini "This is Us" ve "Mr. Robot" dizilerinde görmüş olduğumuz Emmy adayı oyuncu Ron Cephas Jones canlandıracak.

    Kimi zaman Mamaragan ve Shazam diye de isimlendirilen Büyücü karakteri, DC çizgi roman alemindeki son versiyona göre şeytani Black Adam ile savaşması için bir şampiyon arayan antik bir büyücü konseyinin son yaşayan üyesi. Büyücü'nün seçimi de genç Billy Batson oluyor ve küçük Billy'yi dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşüren güçleri ona veriyor.

    Filmde süper kahramanımızın yetişkin halini Zachary Levi, çocuk halini ise Asher Angel oynayacak. C. C. Beck ve Bill Parker tarafından 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.

    Filmin şimdiye kadar açıklanan kadrosunda Billy'nin arkadaşları olarak; Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Cooper Andrews, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand ve David J. MacNeil bulunuyor. Yetenekli oyuncu Mark Strong’un filmin kötü adamı Doctor Sivana’yı canlandıracağı filmin yönetmen koltuğunda ise korku filmleri “Lights Out” ve “Annabelle: Creation”ın yönetmeni David F. Sandberg var.

    Film ülkemizde 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top