Hesabım
    "Kelebekler" Filmi Sundance'te Ayakta Alkışlandı!

    Tolga Karaçelik imzalı "Kelebekler" Sundance Film Festivali’nde büyük beğeni topladı.

    Tolga Karaçelik imzalı Kelebekler, bağımsız filmlerin "kalesi" olarak görülen Sundance Film Festivali kapsamında dünya prömiyerini yaptı. Dünyanın en prestijli festivallerinden biri olan Sundance kapsamında Prospector Theater’da tam katılımla gerçekleşen gösterimin ardından "Kelebekler"in seyircisi, filmi ayakta alkışladı. 

    Böylece 3 yıl önce Sarmaşık'la Sundance'te bulunan Karaçelik'in festivale giden ikinci projesi de başarıyı yakalamış oldu. Yönetmen Tolga Karaçelik’in yanı sıra filmin oyuncularından Tuğçe Altuğ, yapımcı Diloy Gülün ile müzik süpervizörü ve bestecisi Ahmet Kenan Bilgiç’in de katıldığı gösterimin ardından gerçekleşen soru-cevap bölümünde kimi seyirciler, "Kelebekler"in festivalde şimdiye kadar izledikleri en iyi film olduğunu belirtti.

    "Kelebekler"Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde düzenlenen Sundance Film Festivali'nde aynı zamanda "En İyi Uluslararası Film" kategorisinde yarışıyor.

    "Kelebekler"in konusu, birbirini çok az tanıyan üç kardeşin hikayesi üzerine kurulu. Bu üç kardeş, yıllardır haber almadıkları babalarının aramasıyla bir araya gelmek zorunda kalıyorlar. Filmin kadrosunda Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi oyuncular rol alıyor. Merakla beklenen "Kelebekler"in Mart 2018’de yerli salonlarda seyirci ile buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top