Hesabım
    Ryan Reynolds'lı "Detective Pikachu" İçin Kameralar Hazır!

    Ryan Reynolds'ı favori pokemon Pikachu yapacak olan "Detective Pikachu"nun çekimleri başlıyor.

    Pikachu poketopundan çıkıp beyaz perdelere sıçrıyor! Fenomen Pokemon serisinden ilham alan Detective Pikachu'nun çekimleri başlıyor. Gönüllerimize Deadpool olarak taht kuran sempatik oyuncu Ryan Reynolds da dünyanın favori pokemonu Pikachu'nun beyaz perde yansıması olarak filmin başrolünü üstleniyor.

    Genç Tim Goodman, babasının esrarengiz kayboluşunun ardından dedektif Pikachu'nun yardımına başvurur. Dedektif ve Tim'in giriştikleri bu araştırmada onlara Lucy adlı güzel bir gazeteci de yardımcı olacaktır. Bakalım bu macerada hangi sırlar ortaya dökülecek?...

    Oscar adayı oyuncu Ken Watanabe'nin çizgi film serisi Pokemon'da ya da Nintendo 3DS yapımı oyun Great Detective Pikachu oyununda yer almayan, tamamen film için yaratılan Detective Yoshida karakterine hayat vereceği filmin başrollerinde Reynolds'a Big Little Lies'dan tanıdığımız Kathryn Newton ve The Get Down'ın Justice Smith eşlik ediyor.

    7'den 70'e herkesin gönlüne taht kuran Pokemon, dünya çapından 300 milyondan fazla oyun satışı, 74 ülkeye satılan, toplam 23.6 milyar Pokémon TCG oyun kartı ve 20 sezonluk çizgi filmi ile dünyanın en başarılı ve karlı popüler kültür araçlarından biri oldu. Legendary Entertainment yapımı "Detective Pikachu" filmi, Pokemon serisinin beyaz perdedeki ilk animasyon dışı filmi olacak.

    Goosebumps ile karışık eleştiriler alan yönetmen Rob Letterman'ın elinden çıkacak olan filmin senaryosunda ise Gravity Falls'un yaratıcısı Alex Hirsch ve Galaksinin Koruyucuları senaryosunda kalem oynatan, Captain Marvel'ın da senaryosunu üstlenecek olan Nicole Perlman'ın imzası var. "Detective Pikachu" 31 Mayıs 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top