Hesabım
    Jim Caviezel Hz. İsa Rolüne Geri Dönüyor!

    Jim Caviezel başrollü "Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi"nden devam halkası geliyor.

    3 dalda Oscar adayı olan Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi'nin devam halkası geliyor. Akademi ödüllü usta oyuncu Mel Gibson'ın 3. uzun metrah yönetmenlik mahsülü olan dini dram filmi, Hristiyanlığın doğuşunu sağlayan İsa Peygamber'in son 12 saatini ele alıyordu. Peygamber'in çarmıha gerilmesiyle sona eren hayatını seyirciye sunan filmin devam halkasında neler olacağı ise merak konusu...

    USA Today'de yer alan habere göre, ilk filmde Hz. İsa'yı canlandıran oyuncu Jim Caviezel, filmin devam halkasının geleceğini resmi olarak müjdeleyen isim oldu. Gelen haberlere göre Caviezel, devam halkasında dini figürü canlandırması için düşünülen isimler arasında yer alıyor... Caviezel devam halkasına dair; "Şu an söyleyemediğim ancak insanları şok edecek şeyler var. Harika bir film olacak" dedi ve devam halkasının tarihte yapılmış en büyük film olacağını iddia etti. 

    Dünya çapında 612 milyon dolar gişe elde eden dini dram yapımı "Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi"nde İsa Peygamber'in insanlığın günahları için kendini feda edişine şahit olmuştuk. İddialara göre devam halkası ise Peygamber'in dirilişini işleyecek. Devam halkasının senaryosunu Cesuryürek'in senaryosunda kalem oynatan Randall Wallace üstlenirken, Mel Gibson'ın da ilk filmde olduğu gibi senaryoya ortak imza atması ve yönetmen koltuğunu üstlenmesi bekleniyor. Ancak henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. 

    2004 yapımı "Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi"nde Monica Belluci Magdalalı Meryem, Maia Morgenstern ise Meryem Ana olarak boy göstermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top