Hesabım
    James Mangold'tan Ford vs. Ferrari Filmi Geliyor!

    "Logan"ın yönetmeni James Mangold'un yeni projesi belli oldu.

    Logan ile tarihe imzasını atan James Mangold'un yeni projesi ortaya çıktı! Çizgi roman uyarlamalarına ve süper kahraman filmlerine paye vermeyen akademinin, bir ilk olarak "Logan"ı En İyi Uyarlama Senaryo dalında aday yapması, çizgi roman hayranlarını bir hayli sevindirmişti. Bunu mümkün kılan isim olan yönetmen James Mangold, bu kez daha gerçekçi bir senaryo için kamera karşısına geçecek.

    "Girl, Interrupted", "Kimlik" ve "Sınırları Aşmak" gibi filmleriyle de tanınan yönetmenin yeni projesi, dünyanın en hızlı yarış arabasının üretilmesiyle ilgili bir film olacak. 20th Century Fox yapımı olacak olan film, araba tarihinin seyrini değiştirecek bir kırılma noktasını işliyor.

    Gerçek bir hikayeye dayanan film, vizyon sahibi otomotivci Carroll Shelby ve onun İngiliz şoförü Ken Miles'ı merceğine yerleştiriyor. Henry Ford II tarafından görevlendirilen ikili, tamamen yeni bir otomobil inşa etme misyonuyla yola çıkıyor. Amaçları ise, yarış pistlerinin tartışmasız lideri olan Ferrari'yi 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası'nda geride bırakacak bir araba yaratabilmek...

    Variety'de yer alan habere göre, filmin oyuncu kadrosu için de şimdiden seçimler başlamış durumda. Yönetmen Mangold'un Carroll Shelby rolü için Matt Damon'ı, Ken Miles rolü için de Christian Bale'i düşündüğü konuşuluyor. Filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte "Yarının Sınırında" filminin senaristleri Jez ve John-Henry Butterworth'ün imzası olacak. 

    Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top