Hesabım
    Edie Falco ve Jay Duplass’in Başrolünde Olduğu “Outside In”den Fragman Var!

    Film başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor.

    Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan “Outside In”in ilk fragmanı görücüye çıktı. Başrollerini Edie Falco ve Jay Duplass’in paylaştığı drama filmi başarılı performanslarıyla merak uyandırıyor.

    Yönetmenliğini, “Gel Porno Çevirelim”, “Your Sister's Sister” ve “Laggies” filmlerinin yönetmeni Lynn Shelton’ın üstlendiği filmde başroller Edie Falco ve Jay Duplass’e, Kaitlyn Dever, Ben Schwartz, Aaron Blakely, Alycia Delmore, Stephen Grenley ve Louis Hobson eşlik ediyor. Senaryo ise yönetmen Shelton ve başrol Duplass’in kaleminden.

    Yanlış yerde yanlış zamanda bulunduğu için yirmi yıl hapis yatan 38 yaşındaki Chris (Jay Duplass), eski lise öğretmeni Carol’ın (Edie Falco) bitmek tükenmez uğraşları sayesinde şartlı tahliye ile hapisten erken salınır. Sabıkalı biri olarak modern dünyanın zorluklarıyla ve kardeşi Ted (Ben Schwartz) ile baş etmeye çalışan Chris, Carol’a olan hislerini itiraf eder. Evli olan Carol bu aşka karşılık veremez. Yoksa verebilir mi? Carol, kocasının ona artık sağlayamadığı bazı şeylerin özlemini çekmektedir. Bir yandan da Carol’ın kızı Hildy (Kaitlyn Dever), Chris ile arkadaş olur ve bu çekingen, acı çekmiş adamın ona göre kafa dengi olduğunu keşfeder.

    “Outside In”, Amerika’da 30 Mart’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top