Hesabım
    Aretha Franklin Kendisini Oynaması İçin Jennifer Hudson'ı Seçti

    Aretha Franklin biyografik filminde kendisini canlandıracak oyuncu olarak Jennifer Hudson'ı seçti.

    Soul'un Kraliçesi olarak anılan Aretha Franklin'in hayatı film oluyor. Filmin başrol oyuncusunu ise efsanevi sanatçının bizzat kendisi seçti. Rock'n roll müziğinin gelişmesine katkı sağlayan ünlü sanatçıların arşivini tutan Rock and Roll Hall of Fame'e kabul edilen ilk kadın sanatçı olan Franklin'i Jennifer Hudson canlandıracak.

    Dreamgirls filmindeki performansı ile Oscar adayına layık görülen Hudson'ın başrolü aldığı, efsanevi müzik yapımcısı Clive Davis tarafından duyuruldu. Cumartesi günü Grammy öncesi verdiği partide duyuruyu yapan Davis, 18 Grammy ödülüne sahip olan efsanevi sanatçı Franklin'in Hudson'ı bizzat seçtiğini de belirtti. Barry Manilow, Luis Fonsi, Ben Platt, Alicia Keys, Khalid ve Logic'in şarkılarıyla renklendirdiği etkinlikte Hudson da Franklin'in "Think", "Rock Steady" ve "(You Make Me Feel Like a) Natural Woman" gibi hitlerinden birkaçını seslendirdi.

    Scott Bernstein ve müzik yapımcısı Harvey Mason'ın yapımcılığını üstleneceği biyografik yapımın halkarı MGM'e ait. Uzun zamandır hayatının filme çekilmesini istediğini dile getiren Aretha Franklin, 2011 yılında kendisini Halle Berry'nin canlandırmasını istediğini açıklamıştı. Ancak Oscar ödüllü Berry, şarkı söylememesi sebebiyle rolü alamayacağını açıklamıştı.

    Filmin efsanevi şarkıcının kendi anı kitabı "Aretha: From These Roots"a dayanması bekleniyor. Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top