Hesabım
    Yerli Polisiye Dram "Kızım ve Ben"in Afişi Çıktı

    Cemal Hünal başrollü "Kızım ve Ben" filminden poster yayınlandı.

    Issız Adam'ımız Cemal Hünal bu kez de yalnız bir baba oluyor. Merakla beklenen yeni dram polisiye yapımı Kızım ve Ben'den poster çıktı. 

    Başrollerini yerli sinemanın sevilen dram oyuncularından Cemal Hünal ile birlikte taze oyuncu İrem Helvacıoğlu ve Zülal Memişoğlu'nun üstlendiği "Kızım ve Ben", gerçek bir yaşam hikâyesinden sinemaya uyarlanıyor. 

    Doruk, varlıklı bir ailenin tek çocuğudur. En büyük hayali polis olmak olan Doruk bu hayalini de gerçekleştirir ve akademiden birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'la kısa sürede bir kız çocuk sahibi olurlar. Ancak küçük Zeynep'in doğuşunun ardından Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk hem işini hem kızının bakımını üstlenir. Nihayet kızıyla sarsılmaz bir bağ kurduklarında ise Serap geri dönecek ve herkes için zorlu bir alışma süreci başlayacaktır...

    Aile bağlarının sarsılışını konu edinen "Kızım ve Ben"in yönetmenliğini ve senaryosunu Murat Gürvardar üstleniyor. Filmin görüntü yönetmenliğini Muharrem Dokur yaparken, filmin yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor. İskender Bağcılar, Gizem Hatipoğlu, Emre Özcan, Cem Cücenoğlu, Cengiz Kurtoğlu ve Ömür Arpacı gibi isimleri de kadrosunda bulunduran "Kızım ve Ben", Türk Polis Haftası'nda, 6 Nisan 2018'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top