Hesabım
    Sam Rockwell ve Angelina Jolie Aynı Filmde Buluşuyor!

    Başarılı oyuncu Sam Rockwell, “The One and Only Ivan” filminin kadrosuna katıldı.

    Bu sene ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ dalında Oscar almasına kesin gözüyle bakılan Sam Rockwell’in bir sonraki projesi belli oldu. “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ile büyük beğeni toplayan Amerikalı oyuncu “The One and Only Ivan” filminin kadrosuna katıldı. Başarılı oyuncu filmde Goril Ivan karakterini seslendirecek.

    Katherine Applegate’ın aynı isimli çocuk kitabından uyarlanacak animasyon filmi halihazırda yıldızlı ekibiyle merak uyandırıyor. Film için, Oscar ödüllü güzel oyuncu Angelina Jolie, “The Florida Project”in sevimli yıldızı Brooklynn Prince ve Ariana Greenblatt ile çoktan anlaşıldı. Filmin yönetmenlik koltuğunda 2016 yapımı “Senden Önce Ben” filmi ve “The Hollow Crown” dizisi ile tanıdığımız İngiliz yönetmen Thea Sharrock oturuyor. Filmin senaryosu ise deneyimli senarist Mike White’ın kaleminden.

    2011 yılında yayınlanan “The One and Only Ivan” kitabı Ivan isimli gümüş sırtlı bir gorillaya odaklanıyor. Stella isimli bir fil ve sokak köpeği Bob ile birlikte alışveriş merkezindeki bir kafeste yaşayan goril, alışveriş merkezinden önceki hayatı hatırlamaz fakat Ruby adında bebek bir fil hayatına girdiğinde onunla ilgilenmeye başlar. Ivan, bebek fille birlikte önceki hayatını yeniden keşfeder ve onu istismarcı sahibinden uzaklaştırmak için planlar hazırlamaya başlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top