Hesabım
    Spielberg İmzalı "Başlat"tan Oyun Meraklılarına Mesaj Var!

    Steven Spielberg imzalı "Başlat" filminden bilet kazanma şansı!

    Steven Spielberg imzalı Başlat: Ready Player One'dan mesaj var. Hayranlar, üç oyunun değerli hazinelerine erişmek için üç anahtarın arandığı filmin gelişini beklemek zorunda değiller. Amerika'daki bekleyenlere Atom Tickets, Spotify veya Lyft -üzerinden, üç ödülden birini kazanma şansı sunan Leaderboard Piyangosu başlıyor. 

    Ödüller ise bir hayli ilgi çekici; Bakır Anahtar'ın olduğu Atom Tickets ödülünü kazananlar filmleri 2045 yılına kadar ücretsiz olarak izleyebilecek. Yeşim Anahtar'ın yer aldığı Spotify ödülünü kazananlar,  27 yıllık Spotify Premium için kod elde edecek. Kristal Anahtar'ın yer aldığı Lyft ödülünü kazananlar ise 2045 yılına kadar ücretsiz yolculuk edebilecek. Yarışma 12 Mart'ta sona eriyor ve kazananlar üç aşamalı olarak ilan edilecek. Bakır Anahtar'ı kazananlar 19 Mart, Yeşim Anahtar'ı kazanan 21 Mart ve Kristal Anahtar'ı kazanan 26 Mart'ta açıklanacak. Ne yazık ki yarışma yalnızca Amerika'daki kullanıcılar için geçerli.

    Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

    Yeni nesil X-Men'in genç Cyclops'u Tye Sheridan'ın başrolü yükselen oyuncu Olivia Cook ile paylaştığı bilim kurgu güzellemesinin kadrosunda Mark Rylance, Simon Pegg, TJ Miller ve Ben Mendelsohn gibi isimler de yer alıyor. İkiliye filmin kadrosunda Mark Rylance, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Olivia Cooke, Lena Waithe, Letitia Wright, Kae Alexander ve Mckenna Grace gibi oyuncular eşlik ediyor. Ernest Cline’ın aynı isimli romanından uyarlanan filmin senaryosu Zak Penn ve yazar Cline’a ait. Şimdiye kadarki en iyi paketlenmiş meta pop kültür macerası olma potansiyeli taşıyan "Başlat: Ready Player One", ülkemizde 30 Mart’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top