Hesabım
    Steven Soderbergh'ün "Saplantı"sından Altyazılı Fragman!

    Steven Soderbergh imzalı "Saplantı"dan altyazılı fragman yayınlandı.

    Usta Steven Soderbergh’in iPhone 7 Plus ile çekilen geriliminden fragman var. Filmografisinde “Sex, Lies, and Videotape”, “Traffic” ve “Ocean’s Eleven” gibi filmler bulunan yönetmenin yeni psikolojik gerilim filmi Saplantı'da başrolü “The Crown” dizisinin yükselen yıldızı Claire Foy üstleniyor.

    Başarılı bir kariyere sahip, kendi ayakları üzerinde duran genç kadın Sawyer, aslında bir kabusu yaşamaktadır. Sürekli takip edildiğini düşünen Sawyer, bu korkusunu yenmek için bölgedeki bir akıl hastanesine başvurarak toplu terapi seanslarına katılmak ister. Korkuları gerçek midir yoksa yalnızca bir sanrı mıdır? Ona kimse inanmadığı ve yetkililer de yardımcı olamadığı veya olmadığı için korkularıyla doğrudan yüzleşmesi gerekir. Yaşananlar gerçek mi yoksa Sawyer’ın hayal gücünün yansımaları mıdır?

    Baş döndürücü anlatımıyla ile gerçeği, hayatta kalma içgüdüsünü veinsanları koruması gerekirken parçalayan sistemi masaya yatıran filmin kadrosunda Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins ve Amy Irving bulunuyor. 

     68. Berlin Uluslararası Film Festivali kapsamında dünya prömiyerini yapan "Saplantı", ülkemizde 1 Haziran'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top