Hesabım
    Hız Kesmiyor: "Jurassic World 3" Vizyon Tarihini Aldı!

    Daha devam halkasını izleyememiş olsak da, serinin 3. filmi ülkemizdeki vizyon tarihini aldı.

    Beyaz perdenin göz bebeği seri Jurassic World hız kesmeden devam ediyor. 2015’te seyircilerle buluşan “Jurassic World”ün devam halkası Jurassic World: Yıkılmış Krallık için geri sayım sürerken, serinin bir sonraki devam halkası da ülkemizdeki vizyon tarihini aldı.

    İsmi şu an için "Jurassic World 3" olarak geçen 3. devam halkası, ülkemizde 11 Haziran 2021 tarihinde vizyona girecek. Evet, 3. devam halkası için 3 yıl beklemek zorunda kalacağız. 3. devam halkasında serinin temel taşı olan Jurassic Park'ın yönetmeni Steven Spielberg bir kez daha uygulayıcı yapımcı olarak yer alırken, filmin yönetmen koltuğunda "Jurassic World"ün yönetmeni Colin Trevorrow oturacak. 3. devam halkasının senaryosunu yönetmenle birlikte "Pasifik Savaşı: İsyan"ın senaristi Emily Carmichael üstlenecek.

    "Jurassic World" ile dünyada 1.6 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden serinin sıradaki devam halkası Jurassic World: Yıkılmış Krallık, 8 Haziran'da ülkemizde vizyona girecek. “The Impossible”, “The Orphanage” ve “A Monster Calls” filmlerinin yönetmeni J.A. Bayona'nın yönetmen koltuğuna oturduğu devam halkasında da filmin başrolleri değişmiyor. Filmin başrolleri Owen Grady rolündeki Chris Pratt ve Claire Dearing rolündeki Bryce Dallas Howard’a, Jeff Goldblum, BD Wong, Toby Jones, Ted Levine, James Cromwell, Geraldine Chaplin, Rafe Spall eşlik ediyor. Filmin müzikleri ise Oscar’lı besteci Michael Giacchino’ya emanet.

    Film, artık parkı istila etmiş olan dinozorları tehdit eden Isla Nublar adasındaki yanardağı konu alıyor. Dinozor eğitmeni Owen Grady ve parkın eski müdürü Claire Dearing dinozorları güvenli bir şekilde adadan nasıl götürebileceklerini bulmaya çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top