Hesabım
    "The Expendables 4"un Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

    "Cehennem Melekleri" serisi 4. devam halkasıyla devam ediyor.

    Cehennem Melekleri 4 için çarklar dönmeye başlıyor! "The Expendables 4" adını taşıyan yeni devam halkasının çekimleri bu yılın yaz aylarında başlayacak. Müjdeli prodüksiyon başlangıcı haberi, serinin ilk 3 filminde Toll Road karakterine hayat veren oyuncu Randy Couture'dan geldi.

    The Arnold Fans'a konuşan oyuncu; "'The Expendables 4' için çok heyecanlıyım. Şu anda, Ağustos ayında filme başlamayı planlıyoruz ve umarım bu programda kalabiliriz. Sanırım Bulgaristan'a geri dönüyoruz, ki bu çok heyecan verici. Sofya ve Varna'da çok zaman geçirdim ve geri dönmekten heyecan duyuyorum" dedi.

    Geçtiğimiz yılın film hakkında gelen en önemli dedikodu, Sylvester Stallone'un yeni devam halkasına geri dönmeyeceği idi. İddialara göre filmin yapımcısı Avi Lerner ve ünlü oyuncu arasındaki yaratıcı anlaşmazlık, Stallone'un projeden ayrılmasına sebep olmuştu. Arnold Schwarzenegger da Stallone'un dönmemesi durumunda kendisinin de dönmeyeceğini açıklamıştı. Ancak serinin hayranlarının şansına, Stallone yeniden projeye dahil olmayı kabul etti.

    İlk filmin yönetmenliğini ve tüm filmlerin senaristliğini üstlenen Sylvester Stallone, her filmle birlikte serinin yıldızlarla dolu kadrosunu genişletti. Serinin son filmine gelindiğinde kadroda Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Antonio Banderas ve Ronda Rousey gibi isimler toplandı. Yeni filmle birlikte bu kadroya kimlerin ekleneceğini ve kadrodan kimlerin çıkacağını merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top