Hesabım
    "Angel Has Fallen"ın Kadrosu Genişliyor!

    Gerard Butler başrollü aksiyon serisinin yeni devam halkasına Lance Reddick de katıldı.

    Mike Banning bir kez daha Amerikan başkanını kurtarma görevine dönüyor. Hollywood'un sevilen oyuncusu Gerard Butler başrollü aksiyon serisi Kod Adı: Olympus, 3. devam halkası Angel Has Fallen ile devam ediyor. Yıldız kadrosu giderek güçlenen devam halkasına bir de John Wick desteği geldi. Sevilen aksiyon serisi John Wick'in otel müdürü Charon'u Lance Reddick de filmin kadrosuna katıldı.

    Serinin ilk iki filminde Amerikan Başkanı rolünü üstlenen Aaron Eckhart yeni devam halkasında yer almıyor ve bu kez Amerikan Başkanı olarak serinin diğer filmlerinde Başkan Vekili Allan Trumbull olarak karşımıza çıkan Morgan Freeman bu görevi üstleniyor. 

    Yeni devam halkasında Gizli Servis üyesi ve başkan koruması Mike Banning'i, Başkan Allan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri Bir saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI'dan kaçınmak zorunda kalıyor...

    Katrin Benedikt ve Creighton Rothenberger ikilisinin senaryoyu üstlendiği devam halkasının yönetmen koltuğunda Ric Roman Waugh oturuyor. Kadrosunda Jada Pinkett Smith, Piper Perabo, Michael Landes, Ori Pfeffer ve Holt McCallany gibi isimleri de kadrosunda bulunduran filmde Reddick, Gizli Servis'in geçici direktörü Gentry karakterine hayat verecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top