Hesabım
    "Entebbe'de 7 Gün" ile Mücadele Başlıyor!

    Gelmiş geçmiş en kapsamlı kurtarma operasyonlarından birine şahit olun.

    Şok edici bir terör eyleminin ardından şimdiye kadar denenen en cüretkar rehine kurtarma operasyonlarından birine tanıklık etmeye hazır mısınız? Şayet cevabınız evet ise; hemen sinema salonundaki yerinizi ayırtın!

    1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geçirilen uçak, Uganda'daki Entebbe Havaalanı'na indirilir, Korsanların amacı İsrail, Kenya, Fransa, İsviçre ve Batı Almanya’da tutuklu bulunan 53 Filistinlinin serbest bırakılmasını sağlamaktır. Gözler İsrail hükümetine çevrilmiştir. Herkes diplomatik bir çözüm yapılmasını beklerken İsrail hükümeti rehin alınan 248 kişinin hayatını kurtarmak için olağanüstü bir plan yapar...

    Gerçek bir olaydan esinlenilen Entebbe'de 7 Gün'ün başrolleri Daniel BrühlRosamund Pike ve Eddie Marsan üstlenirken, filmin kadrosunda Ben Schnetzer, Lior Ashkenazi ve Denis Ménochet de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda 2014 yapımı RoboCop'un yönetmenliğini üstlenen José Padilha'nın oturduğu rehine geriliminin senaryosunda ise Gregory Burke imzası var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top