Hesabım
    Ben Kingsley “An Ordinary Man” Filminde Savaş Suçlusu Oluyor!

    Ben Kingsley’nin başrolünü üstlendiği filmden ilk fragman yayınlandı.

    Usta oyuncu Ben Kingsley’nin başrolünü üstlendiği gerilim filmi “An Ordinary Man”den ilk fragman ve posterler yayınlandı.

    Filmin yönetmenliğini 2009 yılından bu yana beyaz perdeden uzak alan yönetmen Brad Silberling üstleniyor. Amerikalı yönetmenin filmografisinde “Casper”, “Melekler Şehri” ve “Talihsiz Serüvenler Dizisi” gibi başarılı filmler yer alıyor. Filmde Oscar ödüllü oyuncu Ben Kingsley’e hizmetçisi rolünde Hera Hilmar eşlik ediyor. İkili geçen yıl vizyona giren “Osmanlı Subayı” filminde de birlikte rol almştı. Geniş bir yardımcı oyuncu kadrosu bulunmayan filmde, “Galaksinin Koruyucuları” ve “Zombilerin Şafağı” filmlerinden tanıdığımız Peter Serafinowicz ve Robert Blythe bulunuyor.

    Senaryosunu yönetmen Silberling’in yazdığı filmin konusu şöyle: Saklanmakta olan bir savaş suçlusu ve eski general, dış dünyayla tek bağlantısı olan hizmetçisiyle bir bağ kurar. Yetkililer savaş suçlusuna yaklaşmaya başladıkça ikili arasındaki güven test edilmeye başlayacaktır. “An Ordinary Man”, iki farklı insanın birbirine açılmasının, alışılagelmemiş ve beklenmedik bir arkadaşlık kurmasının mütevazı hikayesini anlatıyor.

    “An Ordinary Man”, Amerika’da 13 Nisan’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top