Hesabım
    Box Office: "Ailecek Şaşkınız" Zirveyi Bırakmıyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 16-18 Mart haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan "Ailecek Şaşkınız", bu hafta da zirveyi kaybetmedi. Geçtiğimiz hafta sonunda listede 4 yeni film kendine yer buldu.

    Listenin bu haftaki galibi de sevilen yerli komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i yeniden beyaz perdede izleyici ile buluşturan Ailecek Şaşkınız oldu. İlk hafta sonunda tüm zamanların en iyi Mart ayı açılışı rekorunun yeni sahibi olmayı başaran yerli komedi filmi, 3. hafta sonunda da başarısını devam ettirdi ve 342.026 seyirci tarafından izlendi. Listenin 2. sırasından itibaren vizyonun taze yapımları ağırlık kazanıyor. 7 yıl aradan sonra gelen devam halkası Kaybedenler Kulübü Yolda, listenin 2. sırasını aldı. Sevilen karakterleri yeni bir macerada buluşturan film açılışını 158.901 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında fenomen video oyununu yeniden beyaz perdeye uyarlayan Tomb Raider yer buldu. Başrolüne Alicia Vikander'ı yerleştiren ve bu kez seksi bir savaşçıdan ziyade güçlü bir mücadeleciyi gördüğümüz yeniden uyarlama ilk haftasında 92.916 seyirciye ulaşmayı başardı.

    Listede ilk 3 bitmiş olsa da, vizyonun taze filmlerinin etkisi sürmeye devam etti. Listenin 4. sırasında yerli komedi filmi Düğüm Salonu yer aldı. Yerli sinema ve ekranların sevilen yüzlerini bünyesinde toplayan düğün komedisi açılışını 53.839 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasını, ilk Selçuklu dönem filmi olan Direniş Karatay aldı. Bol yıldızlı epik savaş filmi 2. hafta sonu kapanışını 26.172 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin ikinci yarısını açan film ise yerli sinema ve ekranların başarılı isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ başrollü Hadi Be Oğlum oldu. Çocuğuyla bağ kurma çabasıyla ve geçmişindeki yaralarla boğuşan bir babanın hikayesini izlediğimiz yerli dram filmi 5. hafta kapanışını 19.58 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında ise listenin tek animasyon filmi yer buldu. Animasyon macera "Küçük Kahramanlar" 2. hafta sonu kapanışını 14.881 seyirci ile yaptı.

    Listenin 8. sırasında listenin son taze filmi "Öldürme Arzusu" yer buldu. Bruce Willis başrollü yeniden uyarlama 13.437 seyirci ile açılış yaptı. Listenin 9. sırasında Jennifer Lawrence başrollü "Kızıl Serçe" yer buldu. Akademi ödüllü genç yıldızı ölümcül bir Rus ajanına çeviren casusluk filmi, 3. hafta sonunda 11.265 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin son sırasında Amerika'da fırtınalar estiren, Marvel'ın yeni alametifarikası "Black Panther" yer buldu. Süper kahraman filmi 4. hafta sonunda 8.697 seyirci ile kapanış yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top