Hesabım
    Savaş Filmi "Can Feda"dan Kamera Arkası Geldi!

    Savaş filmi "Can Feda" için geri sayım!

    Dev prodüksiyonlu Can Feda'dan kamera arkası video geldi. Başrol yldızlarıyla göz kamaştıran savaş filminden gelen kamera arkası videosu, film için verilen emeği gözler önüne serdiği kadar, filmin çekim aşamasındaki zorlukları da gösteriyor.

    Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

    Yerli jönümüz Burak Özçivit'in sınır ötesi operasyonunda işgâl ekiplerine karşı canını ortaya koyan Özel bir Tim’in komutanı Yüzbaşı Alparslan’ı, dizilerden sinemaya geçiş yapan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in de Jet Pilotu Yüzbaşı Onur’u canlandıracağı savaş filmi "Can Feda"da projenin yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun oturuyor. Genellikle komedi filmlerine imza atmış olan Zafer Külünk'ün senaryosunu üstlendiği filmin müziklerini ise unutulmaz yerli yapımların müziklerine imza atan Toygar Işıklı üstleniyor.

    Merakla beklenen savaş dramı "Can Feda" 6 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top