Hesabım
    "Yıldızlar Asla Ölmez"den Altyazılı Fragman!

    "Yıldızlar Asla Ölmez" filminden altyazılı fragman yayınlandı.

    Yıldızlar Asla Ölmez ile setler arkasında yaşanan tutkulu bir aşka şahit olun. Hollywood'un unutulmaz ve efsanevi kadın oyuncularından Gloria Grahame ve İngiliz oyuncu Peter Turner'ın derinlikli, tutkulu ilişkilerinden ilham alarak beyaz perdeye yansıtılan "Yıldızlar Asla Ölmez"den altyazılı fragman yayınlandı.

    Peter Turner'ın otobiyografik eserin dayanan film, Turner ve hayatının son yıllarındaki Hollwood yıldızı Gloria Grahame’in arasındaki tutkulu ilişkiyi anlatıyor. Efsanevi femme fatale ve genç sevgilisi arasında başlayan anlık ilişki derin, hayatları hakkında sınandıkları bir ilişkiye dönüşüyor ve ikisinin de ruhuna dokunarak onları değiştiriyor.

    Yönetmen koltuğuna "Victor Frankenstein" ve "Lucky Number Slevin" gibi filmleriyle tanınan Paul McGuigan'ın oturduğu biyografik dram filminin senaryosunda Matt Greenhalgh imzası var. Biyografik dram filminde, Oscar ödüllü Grahame'ı, 4 Oscar adaylığı bulunan Annette Bening, genç Turner'ı ise Jamie Bell canlandırıyor. Dünya prömiyerini 1 Eylül'de Telluride Film Festivali'nde yapan filmin kadrosunda Vanessa Redgrave, Julie Walters, Stephen Graham, Leanne Best ve Kenneth Cranham gibi isimler de yer alıyor.

    "Yıldızlar Asla Ölmez" 27 Nisan'da sinemalarda seyircilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top