Hesabım
    Yeni Miranda July Filmi Başrollerini Buldu!

    Filmin kadrosuna dahil olan isimler arasında Evan Rachel Wood ve Richard Jenkins var.

    Ödüllü yönetmen Miranda July’nin gelecek sene vizyona girecek yeni filmi başrollerini buldu. Evan Rachel Wood, Gina Rodriguez, Richard Jenkins ve Debra Winger filmin kadrosuna dahil oldu.

    2005 yapımı “Ben ve Sen ve Diğerleri / Me and You and Everyone We Know” filmi ile Sundance Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü kazanan başarılı yazar ve yönetmen Miranda July, sekiz yıl aradan sonra gelecek sene beyaz perdeye dönüyor. Adı henüz belli olmayan soygun temalı film, Old Dolio adında bir kadına odaklanıyor. Old Dolio’nun ebeveynleri, şimdiye kadarki en büyük soygunlarından önce ekibe dışarıdan bir yabancıyı davet ettiklerinde, Dolio’nun hayatı allak bullak oluyor.

    “Westworld” dizisiyle yıldızı parlayan Evan Rachel Wood filmde başrol Old Dolio’ya hayat verecek. Son olarak “Suyun Sesi”nde izlediğimiz Richard Jenkins ve 3 Oscar adaylı Debra Winger, Old Dolio’nun ebeveynleri olurken, “Jane the Virgin” dizisinin Altın Küre ödüllü başrolü Gina Rodriguez ailenin sırlarını öğrenen yabancı olacak. Filmin yapımcıları arasında başarılı oyuncu Brad Pitt, Youree Henley ve Megan Ellison yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top