Hesabım
    Mel Gibson’lı “Boss Level” Kadrosuna Ken Jeong Desteği!

    Ken Jeong ve Mathilde Ollivier filmin kadrosuna dahil oldu.

    Aksiyon ve bilim kurgu filmi “Boss Level” kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Filmin kadrosuna dahil olan son isimler, “Felekten Bir Gece” serisi ve “Dr. Ken” dizisiyle tanıdığımız Ken Jeong ve şimdiye kadar yalnızca “The Misfortunes of Francois Jane” filminde izlediğimiz genç oyuncu Mathilde Ollivier oldu.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini “Tehlikeli Aslar”, “Gri Kurt” ve “A-Takımı” gibi filmlerin yönetmeni Joe Carnahan üstleniyor. “Arınma Gecesi” serisiyle tanınan Frank Grillo’nun başrol olduğu filmde, 2 Oscar’lı oyuncu ve yönetmen Mel Gibson, 2 Oscar adayı Naomi Watts, geçtiğimiz sene “Mumya” filminde izlediğimiz Annabelle Wallis, Will Sasso ve Meadow Williams yer alıyor.

    “Boss Level”, öldüğü günü, hiç bitmeyen bir zaman döngüsünde tekrar tekrar yaşamaya başlayan emekli özel kuvvetler subayı Roy Pulver'ı (Frank Grillo) temel alıyor. Roy ölümünden kimin sorumlu olduğunu anlayabilmek ve döngüye bir son verebilmek için aynı günü defalarca tekrar yaşarken, diş hijyenisti Alice (Annabelle Wallis) de sıklıkla yinelenen günün bir parçası oluyor.

    Çekimleri şu sırada devam eden filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top