Hesabım
    Apokaliptik "Future World"ten Fragman Geldi!

    Apokaliptik "Future World"te James Franco yönetmen koltuğuna dönüyor.

    James Franco imzalı apokaliptik Future World'ten fragman geldi. Oscar adaylığı kazanan biyografik "The Disaster Artist"in ardından yeniden yönetmen koltuğuna oturan ve bu kez koltuğu Bruce Theirry Cheung ile paylaşan Franco, bu kez de Oz Büyücüsü temasını karanlık ve kaotik bir Mad Max yolculuğu ile harmanlayan bir bilim kurguya imza atıyor.

    Kıyamet sonrasında geri kalan sadece hiçlikten ibaret, çorak alanlardır. Çoraklıkta bir yolculuğa çıkan genç Prince'in amacı ise, ölmekte olan annesini kurtaracak olan efsanevi bir ilaçtır. Bu gizemli ilacı aramak için çöllerde yolculuk yapmaya başlayan Prince'in, tehlikeli bir çapulcu ve her türlü ilacı kontrolü altında tutan uyuşturucu baronesi gibi karakterlerle mücadele ederken tek yandaşı ise ruhunu aramakta olan bir androidtir...

    Savaştan etkilenen bir dünyaya, sadece şiddetli ve psikotik olanların gücü elinde bulundurduğu ve gladyatör vari savaşlarla hayat mücadelesi veren küçük grupların dört bir yana yayıldığı bir atmosferi seyirciyle buluşturan film, Franco'nun havalı yönetmenlik tekniklerini de gözler önüne seriyor.

    Franco'nun şiddet yanlısı Warlord olarak boy gösterdiği filmde Milla Jovovich, Lucy Liu, Suki Waterhouse, Method Man, Scott Haze ve Snoop Dogg da yer alıyor. "Future World" 25 Mayıs 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top