Hesabım
    Melissa McCarthy'den Yeni Komedi!

    Amerikan komedisinin sevilen yüzlerinden Melissa McCarthy bu kez de "Super Intelligence" ile seyirci karşısına çıkacak.

    Amerikan kadın komedisinin aranan yüzü Melissa McCarthy'den yeni film geliyor. Eşi ve yaratıcı partneri olan Ben Falcone ile son dönemde pek çok kadın komedisine imza atan yıldız, yeni filminde bu kez da yapay zekaya uzanıyor.

    Son olarak "Life Of The Party"i ortaya çıkaran ikilinin yeniden birlikte çalışacağı film "Super Intelligence" ismini taşıyacak. McCarthy'nin başrolünü üstleneceği film isminin işaret ettiğinin aksine bir ajan filmi olmayacak. Jude Law ve Jason Statham'lı "Ajan" filmi ile o kategoriyi aradan çıkarmış olan McCarthy, bu kez tehlikeli bir yapay zekanın odak noktası olacak.

    Eski bir kurumsal yönetici olan Carol Peters, hayatından pek de memnun olmayan bir kadındır. İstediklerini yapamamıştır ve geriye dönüp baktığında sahip olduğu hayatın kendisine yetmiyor oluşu canını sıkmaktadır. Ancak şikayetçi olduğu hayatı, günün birinde tepetaklak oluverir. Dünyayı kasıp kavurması muhtemel bir yapay zeka olan ilk süper istihbaratın gözlemlemesi için seçilen Carol'ın hayatı kökünden değişecektir...

    Senaryosuna Steve Mallory'nin imza atacağı, yönetmen koltuğunu Ben Falcone'un üstleneceği aksiyon komedi filmi hakkında başka bir bilgi henüz bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top