Hesabım
    Liam Neeson ve Lesley Manville Aynı Filmde Buluşuyor!

    Bağımsız aşk filmi “Normal People” ödüllü oyunculara merhaba diyor.

    Oscar adayı aktör Liam Neeson ve “Phantom Thread”in yıldızı Lesley Manville aynı filmde buluşuyor. İkiliyi, bağımsız aşk filmi “Normal People”da, karı-koca rolünde izleyeceğiz.

    Kuzey İrlandalı oyun yazarı Owen McCafferty’nin senaryosundan uyarlanan “Normal People”, uzun yıllardır evli olan bir çiftten, kadına göğüs kanseri teşhisi konulmasıyla birlikte, çiftin ilişkisinin teste tabi tutulmasını ve ikilinin belirsiz bir gelecekle karşı karşıya kalmasını anlatıyor. Filmin yönetmenliğini, “Tehlikeli Tutkular” ve “Good Vibrations” filmlerinin yönetmen ikilisi Lisa Barros D'Sa ve Glenn Leyburn üstleniyor. Brian J. Falconer, David Holmes ve Piers Tempest’in yapımcılığını yapacağı filmin çekimlerine önümüzdeki Temmuz ayında Belfast’ta başlanacak.

    Kuzey İrlanda doğumlu aktör Liam Neeson’ı “Schindler’in Listesi” ve “Kinsey” gibi filmlerde dramatik rollerde izledik. “96 Saat”, “Takip: İstanbul”, "Kanunun Ötesinde" ve “Yolcu” gibi aksiyon filmlerinde de boy gösteren oyuncuyu önümüzdeki aylarda “Hard Powder” filminde göreceğiz.Lesley Manville ise son olarak, Paul Thomas Anderson imzalı “Phantom Thread” filminde boy gösterdi. Aktris, filmdeki performansıyla Oscar ve BAFTA ödüllerine aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top