Hesabım
    "Winchester Gizemli Ev"de Gördüğünüzden Fazlası Var!

    "Winchester Gizemli Ev" filminden altyazılı fragman yayınlandı.

    Oscar ödüllü Helen Mirren'lı korku Winchester Gizemli Ev'den altyazılı fragman geldi. Usta oyuncuyu lanetli ruhların hedefi haline getiren yeni korku filminde gizemli bir hikayeye ortak oluyoruz.

    Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışındaki malikanesine onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar yaptırmaktadır. Nihayetinde devasa hale gelen Winchester Malikanesi dışarıdan bakıldığında çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar, labirentler ve boş duvarlara açılan kapılarla bir kadının deliliğini yansıtır. Ama Sarah bu devasa kaosu kendisi için kurmamıştır. Yeğenini ve başarılı doktor Eric Price'ı evine davet eden Sarah'nın bir planı vardır. İnşa ettirdiği bu karmakarışık yapı aslında evin içinde barınan yüzlerce intikamcı hayaletin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir. Üstelik bu çıkışı neredeyse imkansız hapishanede bulunan hayaletlerden en tehlikelisinin Winchester ailesi ile görülecek bir hesabı vardır...

    Predestination'ın başarılı ikilisi Peter ve Michael Spierig'in yönetmen koltuğunda yer aldığı filmde Sarah Snook ve Jason Clarke, Mirren'la birlikte başrolü üstleniyor. Kadrosunda Angus Sampson, Eamon Farren, Laura Brent, Tyler Coppin, Emm Wiseman ve Dawayne Jordan'ın da yer aldığı korku filmi 20 Nisan'da vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top