Hesabım
    Jason Clarke "Hayvan Mezarlığı" Uyarlamasında!

    Yeni "Hayvan Mezarlığı" uyarlaması başrolünü buldu.

    1989 imzalı kült korku filmi Hayvan Mezarlığı, beyaz perdeye geri dönüyor. Mary Lambert tarafından çekilmiş olan "Hayvan Mezarlığı"nın yeni uyarlaması için başrol bulundu. "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti", "Terminator: Gynesis" ve yakın zamanda da "Winchester" ile seyircilerinin karşısına çıkan Jason Clarke, filmin başrolünü üstlenen isim olacak. Başarılı oyuncu 1989 yapımı orijinal filmde Dale Midkiff tarafından canlandırılan Dr. Louis Creed karakterine hayat verecek.

    Son birkaç yılda, O, "Kara Kule", "Gerald's Game" ve "1922" gibi eserleri filme uyarlanarak seyircilerle buluşurken, "Mr Mercedes" ve "Castle Rock" eserleri ise dizi formatında seyircilerin karşısına çıkmaya devam eden korku edebiyatı ustası Stephen King'in kült romanının yenilenmiş bir versiyonu olarak beyaz perdeye uyarlanacak olan yeniden çekim, aynı hikayeyi modern bir dokunuşla işleyecek gibi görünüyor.

    Hayvan Mezarlığı, henüz taşındığı evde ailesi ile kutlama yaparken hayatını kaybeden küçük oğlunu geri getirmek için eski bir mezarlığa oğlunu gömen bir adamın hikayesini anlatıyor. Mezarlığa gömülen diğer hayvanlar gibi hayata geri dönen küçük çocuk ve yol açtığı dehşet, sinema tarihinin kült filmlerinden biri olarak yerini almış durumda. 

    2006'dan beri gündemde olan projenin yönetmen koltuğuna "Starry Eyes" ile tanınan Dennis Widmyer ve Kevin Kolsch ikilisi oturacak. Filmin senaryosunda ise Jeff Buhler imzası var. Yeni nesil "Hayvan Mezarlığı" 19 Nisan 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top