Hesabım
    Elisabeth Moss’lu Mafya Dramasına Domhnall Gleeson Dahil Oldu!

    Mayfa draması “The Kitchen” kadrosunu tamamlıyor.

    Birbirinden yetenekli oyuncuların kadrosunda bulunduğu mayfa draması “The Kitchen”, ekibine yeni bir ismi kattı. Başarılı aktör Domhnall Gleeson filmin kadrosuna katılan son isim oldu.

    Bol yıldızlı filmin oyuncu kadrosunda 2 Altın Küre ödüllü Elisabeth Moss, Oscar adayı Melissa McCarthy, “Girls Trip”in yıldızı Tiffany Haddish, Margo Martindale, Bill Camp ve Wayne Duvall yer alıyor. “Dünya Ticaret Merkezi”, “Straight Outta Compton” ve “Kan Bağı” filmlerinin senaristi Andrea Berloff, bu filmle birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçiyor.

    Ollie Masters ve Ming Doyle’un yazdığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan “The Kitchen”, 1970’lerde, New York’taki Hell's Kitchen’da geçiyor. FBI’ın bazı mafya babalarını ve üyelerini yakalamasından sonra, İrlandalı gangsterlerin eşleri mafyanın yönetimini üstleniyor ve işleri yürütmeye başlıyor. Kadroya yeni dahil olan Domhnall Gleeson filmde Vietnam gazisi olan Gabriel O’Malley karakterine hayat verecek. FBI baskınından önce şehirdeki gangsterler için tetikçi olarak çalışan Gabriel, mafya babalarının eşleri yönetimi ele geçirince intikam için şehre geri dönecek.

    “The Kitchen”, Amerika’da 20 Eylül 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top