Hesabım
    Shia LaBeouf’ın Hayatını Anlatan Filme “Sessiz Bir Yer” Desteği!

    Noah Jupe, “Honey Boy” filminin kadrosuna dahil oldu.

    Oyuncu Shia LaBeouf’ın hayatından esinlenen “Honey Boy” filminin kadrosuna “Sessiz Bir Yer” filminin çocuk yıldızı Noah Jupe dahil oldu. 13 yaşındaki oyuncu filmde LaBeouf’ın çocukluğunu oynayacak.

    Alkol bağımlısı babasıyla ilişkisini düzeltmeye çalışan bir çocuk yıldızın hikayesini anlatacak film, genel hatlarıyla Shia LaBeouf’ın hayatından uyarlanıyor. Filmin isminin “Honey Boy” olmasının sebebi ise LaBeouf’ın çocukluk lakabı olması. “Transformers” serisi ile ünlenen Shia LaBeouf filmde kendi babasına hayat verirken, “Yaşamın Kıyısında” filminin Oscar adayı yıldızı Lucas Hedges, LaBeouf’ın kendisini oynayacak. Filmin yönetmenliğini ise müzik videoları ve belgeselleriyle tanınan yönetmen Alma Har’el üstlenecek. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Yükselen yıldız Noah Jupe, 13 yaşında olmasına rağmen şimdiden sağlam bir filmografiye sahip. “The Night Manager” ve “Houdini and Doyle” dizilerinde boy gösteren İngiliz oyuncu son yıllarda birçok kaliteli yapımda yer aldı. George Clooney imzalı “Suburbicon”, Oscar adayı “Mucize” ve Sam Worthington’lı bilim kurgu “Titan” bu yapımlardan yalnızca bazıları. Aktörü, şu sıralarda vizyonda olan “Sessiz Bir Yer” filminde de görebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top