Hesabım
    "Yeni Nesil Ajan" Serisi Artık Vin Diesel'ın!

    Vin Diesel başrolü olduğu "Yeni Nesil Ajan" serisinin haklarını satın aldı.

    Yeni Nesil Ajan serisi artık Vin Diesel'ın oldu. Aksiyon serisinin Xander Cage'i Vin Diesel'ın yapım şirketi One Race Films ve The H Collective, serinin yayın haklarını Revolution Studios'tan satın aldı. Anlaşmaya göre serinin ilk 3 filminin hakları Revolution Studios'ta kalırken, planlanan 4. filmin hakları yeni yapım şirketlerine ait olacak.

    Vin Diesel'ın bir kez daha Xander Cage rolünde kamera karşısına geçeceği 4. Yeni Nesil Ajan filminin yönetmen koltuğunda da serinin 3. devam halkası "Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü"nün yönetmeni D.J. Caruso oturacak. Yeni devam halkasının yapımcılığı Diesel ile birlikte Joe Roth and Jeff Kirschenbaum ve Samatha Vincent üstlenecek. 4. devam halkasının prodüksiyonunun bu yılın Aralık ayında başlaması bekleniyor. Serinin 3. filminde Adele Wolff olarak boy gösteren Ruby Rose'un da devam halkasında boy göstereceği tahmin ediliyor.

    "Yeni Nesil Ajan", "XxX" ve "Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü"nden oluşan 3 filmlik seri şu ana dek toplamda 1 milyar dolarlık gişeye ulaşmış durumda. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top