Hesabım
    Bilim Kurgu ve Gerilim Filmi “Anon”dan Bir Fragman Daha Geldi!

    Filmin başrollerini Amanda Seyfried ve Clive Owen üstleniyor.

    İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan, Amanda Seyfried ve Clive Owen’ın başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve gerilim filmi “Anon”dan bir fragmanı daha yayınlandı.

    Amanda Seyfried'lı "Anon"dan İlk Fragman!

    Başrol ikilisine Colm Feore, Sonya Walger, Mark O'Brien, Joe Pingue, Iddo Goldberg, Sebastian Pigott ve Rachel Roberts gibi isimlerin eşlik ettiği film, “Gattaca”, “Savaş Tanrısı” ve “Zamana Karşı” filmleriyle tanınan Oscar adayı yönetmeni Andrew Niccol tarafından yönetiliyor. Daniel Baur, Oda Schaefer ve Oliver Simon’ın yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu da yönetmen Niccol’un imzasını taşıyor.

    “Anon”, herhangi bir mahremiyetin, cahilliğin veya anonimliğin olmadığı bir dünyada geçiyor. Bu dünyada şahsi anılarımız kaydediliyor ve neredeyse hiç suç işlenmiyor. Bir dizi çözülmemiş cinayeti çözmeye çalışan dedektif Sal Frieland (Clive Owen), sistemi altüst eden ve ortadan kaybolan bir kadına (Amanda Seyfried) rastlar. Kadının hiçbir kimliği, geçmişi veya kaydı yoktur. Sal, suçun sonunun gelmediğini, aksine daha yeni başlıyor olduğunu fark eder. Kendisi bir sonraki kurban olmadan önce kadını bulmak zorundadır.

    “Anon”, 4 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top