Hesabım
    Amy Adams, Joe Wright’ın Yeni Filminde Rol Alacak!

    Gerilim filmi “The Woman in the Window” ilk oyuncusunu buldu.

    Altın Küre adayı yönetmen Joe Wright’ın yeni projesi “The Woman in the Window”un kadrosuna dev bir yıldız katıldı. 5 Oscar adayı aktris Amy Adams, filmde oynayacağı açıklanan ilk oyuncu oldu. Adams’ı hangi rolde izleyeceğimiz duyurulmasa da, aktrisin başrol olacağı tahmin ediliyor.

    A.J. Finn’in çok satan romanından uyarlanan gerilim filmi, akıl sağlığını korumak için mücadele eden Dr. Anna Fox adında bir kadına odaklanıyor. Filmin senaryosunu Pulitzer ödüllü senarist ve oyun yazarı Tracy Letts kaleme alıyor. Projenin yapımcıları ise “İhtiyarlara Yer Yok” ile Oscar kazanan Scott Rudin ve geçtiğimiz sene “Uğur Böceği” filmi ile Oscar’a aday gösterilen Eli Bush.

    Son olarak “En Karanlık Saat” ile karşımıza çıkan yönetmen Joe Wright’ın filmografisinde “Aşk ve Gurur”, “Hanna”, “The Soloist” ve “Anna Karenina” gibi filmler yer alıyor. Yönetmenin 2007 yapımı “Kefaret” ile En İyi Yönetmen dalında Altın Küre adaylığı bulunuyor.

    Projeye yeni dahil olan 5 Oscar adayı aktris Amy Adams’ı yakın zamanda HBO dizisi olan “Sharp Objects”te izleme şansı bulacağız. Güzel oyuncu bu sene ayrıca “Backseat” filminde Christian Bale, Steve Carell ve Sam Rockwell gibi yıldızlarla birlikte beyaz perdeye konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top