Hesabım
    Gerilim Filmi “The Burnt Orange Heresy” Kadrosuna “Kare” Desteği!

    “Kare” filminin yıldızı Claes Bang’in yeni projesi belli oldu.

    Kadrosunda Oscar ödüllü Christopher Walken ve “The Night Manager” dizisiyle tanınan Elizabeth Debicki’nin yer aldığı gerilim filmi “The Burnt Orange Heresy” kadrosunu genişletiyor. İsveç’in Oscar adayı ve Altın Palmiye ödüllü “Kare / The Square” filminin yıldızı Danimarkalı oyuncu Claes Bang filmin kadrosuna dahil oldu.

    2009 yapımı “The Double Hour” ile tanınan Guiseppe Capotondi’nin yönetmenliğini üstlendiği projenin senaryosunu “Basit Bir Plan”ın Oscar adayı senaristi Scott B. Smith kaleme alıyor. Yapımcı kadrosu ise David Zander, William Horberg ve David Lancaster’den oluşuyor. Cannes Film Festivali'nde alıcı arayacak olan filmin çekimleri önümüzdeki yaz aylarında İtalya’da başlayacak.

    Charles Willeford imzalı romandan uyarlanan "The Burnt Orange Heresy", karizmatik ve fazlasıyla hırslı sanat eleştirmeni James Figueras’a (Claes Bang) odaklanıyor. Figueras’ın kariyeri, münzevi sanatçı Jerome Debney (Christopher Walken) ile tanıştıktan sonra değişir. Çünkü Figueras’tan sanatçının bir başyapıtını çalması istenir. Figueras ve sevgilisi Berenice Hollis, (Elizabeth Debicki) sanatçıyla vakit geçirdikçe ne onun ne de kendi görevlerinin aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını anlarlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top