Hesabım
    İlk Kez Beyazperde.com'da: "10x10"dan Gerilimli Klip!

    Gerilim filmi "10x10" ile hayatınız için mücadele etmeye hazırlanın!

    Gerilim dozu yüksek film 10x10'dan yeni görüntüler ilk kez beyazperde.com'da! Yalnızca 8 yıldır devam eden kariyerine 35 proje sığdırmayı başararak, Hollywood'un geç ama verimli keşiflerinden biri olan Luke Evans'ı başrolüne yerleştiren gerilim filmi, farklı bir adalet mücadelesi sunuyor.

    Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında oldukça karanlık sırları olan biridir. Bunların en önemlisi de çiçekçi olan Cathy’ye karşı beslediği gizli takıntıdır. Genç kadından intikam almayı kafasına koyan Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bir plan yapar ve Cathy'yi günışığında Atlanta'dan kaçırır. Onu oldukça küçük, ses yalıtımlı bir odaya kitleyen Lewis’in planı; Cathy’nin geçmişindeki karanlık bir sırrı itiraf etmesini sağlamaktır. Fakat Cathy’nin pes etmeye niyeti yoktur...

    Klostrofobik bir gerilim ve karakter odaklı, sürükleyici bir hikaye vadeden "10x10"in yönetmen koltuğunda, ilk yönetmenlik deneyimine imza atacak olan Suzi Ewing oturuyor. Güzel ve Çirkin'in Gaston'u, Hızlı ve Öfkeli serisinin Shaw'ı olarak sektörün favori kötü adamlarından biri olan Evans'a başrolde Kelly Reilly eşlik ediyor. Senaryosunda Noel Clarke'ın imzası olan gerilimde Olivia Chenery, Jill Winternitz, Benjamin Hoetjes ve Keila J. Brown da yer alıyor. "10x10" 11 Mayıs'ta ülkemizde sinemalarda dönmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top