Hesabım
    “Labirent” Serisinin Yıldızı Dylan O’Brien’ın Yeni Projesi Belli Oldu!

    Genç aktör gizem ve gerilim filmi “The Education of Fredrick Fitzell”in başrolünü üstlenecek.

    “Teen Wolf” dizisi ve “Labirent / Maze Runner” serisiyle tanınan genç yıldız Dylan O’Brien’ın gelecek projesi belli oldu. Başarılı oyuncu gizem ve gerilim filmi “The Education of Fredrick Fitzell”in başrolünü üstlenecek. “Peşimdeki Şeytan / It Follows” ve “The Guest” gibi filmlerle tanınan Maika Monroe da filmin kadrosunda yer alacak.

    2012 yapımı korku filmi “The Conspiracy” ile beğeni toplayan Christopher MacBride filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor. Filmin uluslararası satış haklarını elinde bulunduran Protagonist Pictures, bu ay Cannes Film Festivali’nde filme alıcı bulmaya çalışacak. Çekimler ise önümüzdeki yaz aylarında başlayacak.

    “The Education of Fredrick Fitzell”in konusu şöyle: Fred, otuzlu yaşına yaklaşan ve varoluşsal bir kriz yaşayan normal bir adamdır. Gençliğinden tanıdığı bir adamla karşılan Fred, gerçek anlamda ve mecazi olarak geçmişe yolculuk eder. Kayıp bir kız, Mercury adında bir uyuşturucu ve kendisini takip eden korkutucu bir yaratık hakkındaki gizemi yavaş yavaş çözmeye başlar. Geçmiş, günümüz ve gelecek kesişmeye ve karşılaşmaya başlayınca Fred yaşayabileceği tüm olasılıkları keşfetmeye başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top