Hesabım
    Martin Freeman ve Diane Kruger Güçlerini Birleştiriyor!

    Martin Freeman ve Diane Kruger "The Operative" filminde birlikte boy gösterecek.

    Casusluk gerilimi The Operative'e yıldızlı kadro! Son olarak Fatih Akın imzalı dram Paramparça'da boy gösteren Diane Kruger ve Sherlock dizisindeki doktor John Watson performansı ile Emmy ödülüne layık görülen Martin Freeman birlikte kamera karşısına geçiyor.

    Rachel, İsrail’in korkulan ulusal istihbarat örgütü Mossad'ın ajanlarından biridir. Ancak Rachel, babasının Londra’daki cenaze töreninde iz bırakmadan ortadan kaybolur. Rachel'ın nerede olduğu hakkındaki tek ipuçu, Almanya'dan İsrail'e çağırılan eski gözetmeni Thomas'la yaptığı şifreli bir telefon görüşmesidir. Rachel’ın hayatı, İran’ın nükleer programına karşı geniş çaplı bir casusluk girişiminin içinde kaybolmuşken, Thomas hem onu korumak hem de Mossad'ın operasyonlarına ne gibi tehditler oluşturabileceğini belirlemek için Rachel'ın adımlarını geriye doğru izlemelidir...

    Çekimleri Haziran ayında İsrail ve Bulgaristan'da başlayacak olan casusluk filminin yönetmen koltuğunda Yuval Adler oturuyor. Senaryosunda da Adler'ın imzasını taşıyan film, eski İsrail istihbarat subayı Yiftach Reicher Atir tarafından yazılan ve Mossad ajanlarının gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan, İsrail'in çok satan kitabı The English Teacher'dan uyarlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top