Hesabım
    Yeni "Hayvan Mezarlığı" Uyarlamasına John Lithgow da Katıldı!

    Yeni nesil "Hayvan Mezarlığı"nın kadrosu genişliyor.

    Kült korku filmi Hayvan Mezarlığı'nın modern uyarlaması geliyor. Yapım aşaması hızlı ilerleyen yeni nesil Pet Sematary'nin kadrosuna katılan yeni bir isim daha belli oldu. Oscar adaylığının yanı sıra Altın Küre ödülüne sahip olan John Lithgow, filmde Jud Crandall karakterine hayat verecek.

    1989 imzalı kült korku filminde 1993 yılında kaybettiğimiz Fred Gwynne'in hayat verdiği karakter, bölgenin birçok sırrını bilecek kadar uzun süredir orada yaşayan bir komşuydu. Louis Creed'le arkadaş olan Jud, Creed ailesini “hayvan mezarlığı”nın bulunduğu yakındaki ormanlık alanı gezdiren ve kedileri bir hız kamyonu tarafından öldürüldükten sonra aileyi vahşi doğanın derinliklerinde gizemli bir yere götürerek korkunç bir dehşetin vuku bulmasına sebep olan kişiydi.

    Son birkaç yılda, O, "Kara Kule", "Gerald's Game" ve "1922" gibi eserleri filme uyarlanarak seyircilerle buluşurken, "Mr Mercedes" ve "Castle Rock" eserleri ise dizi formatında seyircilerin karşısına çıkmaya devam eden korku edebiyatı ustası Stephen King'in kült romanının yenilenmiş bir versiyonu olarak beyaz perdeye uyarlanacak olan yeniden çekimde orijinal filmde Dale Midkiff tarafından canlandırılan Dr. Louis Creed karakterine ise "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti", "Terminator: Gynesis" ve yakın zamanda da "Winchester" ile seyircilerinin karşısına çıkan Jason Clarke hayat verecek.

    2006'dan beri gündemde olan projenin yönetmen koltuğuna "Starry Eyes" ile tanınan Dennis Widmyer ve Kevin Kolsch ikilisi oturacak. Filmin senaryosunda ise Jeff Buhler imzası var. Filmin çekimleri bu yılın yaz aylarında start verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top