Hesabım
    Soygun Temalı “American Animals”tan Fragman Var!

    Film başrollerini Evan Peters ve Barry Keoghan gibi genç isimlere emanet ediyor.

    Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren ve Jüri Büyük Ödülü’ne aday gösterilen suç ve drama filmi “American Animals”ın yeni fragmanı yayınlandı.

    Başrollerine X-Men evreninin Quicksilver’ı Evan Peters, “Kutsal Geyiğin Ölümü” filminin yıldızı Barry Keoghan, “The Edge of Seventeen” ile tanıdığımız Blake Jenner ve 2016 yapımı “Hello Destroyer”daki performansıyla ödüller kazanan Jared Abrahamson’ı yerleştiren filmin kadrosunda Altın Küre adayı Ann Dowd, Udo Kier, Jane McNeill ve Wayne Duvall gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise bu yapımla birlikte ilk uzun metrajlı filmine imza atan Bart Layton üstleniyor. Başarılı yönetmenin “Hayat Avcısı / The Imposter” belgeseliyle BAFTA ödülü bulunuyor.

    Film dört arkadaşın olağanüstü ve heyecan verici gerçek hikayesini anlatıyor. Sıradan yaşamlar süren dört genç, Amerika tarihindeki en büyük sanat hırsızlıklarından birini gerçekleştirmeye karar verir. Fakat hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve bu soygun denemesinin hayatlarına ne getireceği konusunda gençlerin aklında soru işaretleri oluşur.

    “American Animals” Amerika’da 1 Haziran’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top