Hesabım
    "Once Upon A Time in Hollywood"un Kadrosu Genişliyor!

    "Once Upon A Time in Hollywood" için yeni isimler düşünülüyor...

    Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time in Hollywood'tan yeni gelişmeler var. "Kill Bill", "Zincirsiz", "Ucuz Roman" gibi sinemanın kült yapımlarını beyaz perdeye kazandırmış olan usta yönetmen, bu kez de Charles Manson cinayetlerinin işlendiği 60'larda geçen bir dönem filmiyle karşımızda olacak. Filmin kadrosu için düşünüldüğü ortaya çıkan isimlere her gün yenileri ekleniyor. Son gelen haberlere göre Oscar adaylığı bulunan emektar oyuncu Burt Reynolds, Manson tarikanının yaşadığı çiftliğin sahibi George Spahn karakteri için değerlendiriliyor.

    Ayrıca Tarantino'nun kadrolu oyuncularından Tim Roth, Kurt Russell ve Michael Madsen da yan roller için değerlendirilen isimler arasında yer alıyor.

    Film Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles’ta geçecek. Film, esti western türü televizyon dizisi yıldızı  Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth üzerinden ilerliyor. Artık tanıyamadıkları Hollywood'ta yollarını bulmaya çalışan ikilinin ünlü yan komşusu ise Manson cinayetlerine kurban giden Sharon Tate olacak. Usta yönetmen Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969'da Los Angeles'taki evinde Manson tarikatı üyeleri tarafından katledilmişti. Tate öldürüldüğünde 8 aylık hamileydi.

    Filmin başrollerini Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ve son olarak "Müttefik" ile sinemalarda izlediğimiz Brad Pitt üstlenirken, filmin yapımcıları arasında yönetmen Quentin Tarantino, David Heyman ve Shannon McIntosh bulunuyor. Georgia Kacandes ise yürütücü ve uygulayıcı yapımcı olarak görev alıyor. Filmde Sharon Tate'i canlandırması için düşünülen isim ise Ben, Tonya" ile ilk Oscar adaylığını kazanan genç yıldız Margot Robbie

    Merakla beklenen "Once Upon a Time in Hollywood" 9 Ağustos 2019 tarihinde ülkemizde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top