Hesabım
    Andy Garcia ve Walton Goggins “Words on Bathroom Walls”ta Buluşuyor!

    Filmin başrolünü genç yıldız Charlie Plummer üstleniyor.

    Lise draması “Words on Bathroom Walls”un oyuncu kadrosu genişliyor. Filmin kadrosuna Oscar adaylığı bulunan Andy Garcia, bu sene “Labirent: Son İsyan” ve “Tomb Raider” filmlerinde izldiğimiz Walton Goggins ve “House of Cards” ile Emmy’e aday gösterilen Molly Parker dahil oldu.

    Filmin başrolünü geçtiğimiz sene “Lean on Pete” ile yıldızı parlayan 19 yaşındaki genç aktör Charlie Plummer üstleniyor. Oyuncu kadrosunda AnnaSophia Robb, Taylor Russell, Devon Bostick ve Aaron Dominguez gibi isimlerin yer aldığı film, “Saftrik Greg’in Günlüğü” ve “Percy Jackson: Canavarlar Denizi” filmleriyle tanınan Thor Freudenthal tarafından yönetiliyor. Senaryo ise Nick Naveda’nın kaleminden.

    Julia Walton’ın yazdığı romandan uyarlanan “Words on Bathroom Walls”, paranoid şizofreni hastalığından muzdarip, halüsinasyonlar gören Adam (Charlie Plummer) adında bir lise öğrencisine odaklanıyor. Sosyal hayatta zorluklar çeken Adam, hastalığını yaşıtlarından saklamayı vaat eden deneysel bir ilaç kullanmaya başlıyor. Andy Garcia filmde Adam’ın okulunda görevli olan kibar ve esprili Peder Patrick karakterini, Molly Parker, Adam’ın yalnız annesini ve Walton Goggins de Parker’ın partnerini oynayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top