Hesabım
    Gaspar Noe’nin Yeni Filmi “Climax”ten İlk Teaser Geldi!

    “Climax” prömiyerini Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirdi.

    Prömiyerini geçtiğimiz günlerde 71. Cannes Film Festivali’nde gerçekleştiren “Climax”ten ilk teaser fragman yayınlandı. Filme dair ilk poster ise yönetmenin şahsi Instagram hesabından paylaşıldı.

    Gaspar Noe’nin 'Climax’i Cannes Film Festivali'nde Prömiyer Yaptı

    Dönüş Yok”, “Boşluk” ve “Aşk” gibi filmlerle tanınan Arjantinli yönetmen Gaspar Noe’nin yeni filminin fragmanında “Kingsman: Gizli Servis” ve “Mumya” filmlerinde izlediğimiz Sofia Boutella göze çarpıyor. Kadronun geri kalanında fazla tanınmayan oyunculara yer veren film Cannes’dan olumlu eleştiriler aldı. Filmin 19 Eylül’de Fransa’da vizyona girmesi bekleniyor.

    “Climax”, Fransa’daki köhne bir dans kulübünde geçen uzun bir geceyi takip ediyor. O uzun gecenin hikayesi, 20’ye yakın dansçının pistte performans sergilediği uzun ve etkileyici bir tek plan sekansla açılıyor. Birbirlerini yeni tanıdıklarını anladığımız karakterlerden bazıları, içilen sangriaların sayısı arttıkça tuhaf davranışlar sergilemeye başlıyor ve film bu noktadan sonra içerisinde müzik, dans, gerilim, cinsellik ve mizahi ögelerin bulunduğu halüsinatif bir deneyime dönüşüyor. Açılış anından itibaren muzipliklerle dolu olan ve Noe’nin kendini en az ciddiye aldığı filmi olan "Climax" özellikle enfes dans koreografileriyle akıllarda yer edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Gaspar Noe’nin 'Climax’i Cannes Film Festivali'nde Prömiyer Yaptı
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top