Hesabım
    Sundance Yıldızı “Sorry to Bother You”dan Red Band Fragman Geldi!

    Filmin kadrosunda Lakeith Stanfield, Armie Hammer ve Tessa Thompson gibi isimler yer alıyor.

    Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştiren ve övgülere boğulan fantastik komedi filmi “Sorry to Bother You” yeni fragmanına kavuştu. Red band olarak kategorilendirilen fragmanda uygunsuz sahneler bulunduğu uyarısını yapmakta fayda var.

    Başrolünü “Kısa Dönem 12” ve “Kapan” filmleriyle tanıdığımız Lakeith Stanfield’ın üstlendiği film, bol yıldızlı bir oyuncu kadrosuna sahip. Altın Küre adayı Armie Hammer, emektar oyuncu Danny Glover, “Thor: Ragnarok”un Valkyrie'si Tessa Thompson, “The Walking Dead” ile tanınan Steven Yeun, Patton Oswalt, Terry Crews, David Cross, Omari Hardwick, Marcella Bragio,Tom Woodruff Jr., Kate Berlant, Jermaine Fowler, Robert Longstreet ve Teresa Navarro gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliğini ve senaristliğini bu yapımla birlikte ilk defa yönetmen koltuğuna geçen Boots Riley üstleniyor.

    “Sorry to Bother You” tele pazarlamacı Cassius Green'e odaklanıyor. Oakland'ın alternatif bir günümüz versiyonunda geçen filmde Cassius Green, hayatını kökünden değiştirecek bir keşif yapar. Profesyonel başarıya ulaşmasını sağlayan büyülü bir anahtar elde eder. Ancak bu hayat değiştiren şans, onu ürkütücü bir evrene sürükleyecektir.

    “Sorry to Bother You” Amerika’da 6 Temmuz’da gösterime girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top