Hesabım
    "Down a Dark Hall" ile Blackwood Okulu'na Hoşgeldiniz...

    Doğaüstü gerilim filmi "Down a Dark Hall"dan fragman geldi.

    Gençlik romanlarının beyaz perde yolculuklarına bolca çıktıkları bir dönemdeyiz. Harry Potter serisi ile iyice hız kazandığı bir döneme giren gençlik romanı uyarlamaları Percy Jackson, Açlık Oyunları, Labirent, Karanlık Zihinler gibi pek çok örnekle devam ediyor. Bu gençlik romanı uyarlaması furyasının yeni mahsüllerinden biri de Down a Dark Hall filmi oluyor. Lois Duncan'ın aynı isimli gotik gençlik romanından beyaz perdeye taşınan fantastik gerilim filmi, seyircilerini Blackwood Okulu'nun sırlarını çözmeye davet ediyor.

    Katherine 'Kit' Gordy problemli davranışları olan genç bir kızdır. Bu sebeple de özel bir yatılı okul olan Blackwood Okulu'na gönderilir. Bu gizemli okul eksantrik müdüre Madam Duret tarafından yönetilmektedir. Okulun labirent vari koridorlarında yollarını bulmaya çalışan Kit ve sınıf arkadaşları, okulda kaldıkları süre içinde müdürelerinin özel güçlerini ve Blackwood Malikanesi'nin asırlardır doğaüstü bir sırrı sakladığını keşfederler.

    "Buried"e imza atan Rodrigo Cortés'in yönetmen koltuğunu üstlendiği gerilim filminin başrolünü "Terebithia Köprüsü" ve "Hasat Zamanı" gibi filmlerden hatırladığımız AnnaSophia Robb üstlenirken, filmin kadrosunda Oscar adayı Uma Thurman da yer alıyor. Kadrosunda Isabelle Fuhrman, Victoria Moroles, Noah Silver, Taylor Russell ve Rosie Day'i bulunduran fantastik gerilim filmi 28 Eylül'de sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top