Hesabım
    "3 Vakte Kadar"ın Seyirci Verisi Olay Yarattı!

    Yerli komedi filmi "3 Vakte Kadar" gişe verisi sosyal medyada ses buldu.

    Yerli yapımların gişelerdeki gücü yıldan yıla artarken, kimi yerli yapımlar ise bu yükselişe ayak uyduramıyor. Sosyal medya fenomenleri  Köksal Baba ve Doğa Konakoğlu ve Selami Şahin'in çiçeği burnunda oyuncu olan kızı Merve İrem Şahin'in başrollerini üstlendiği "3 Vakte Kadar" trajikomik bir örnek oldu. Yerli komedinin ülkemizde bol seyirci bulan türlerden rağmen, yerli komedi filmi vizyonda geçirdiği ilk 3 günde sadece 1 kişi tarafından izlendiği verisi sosyal medyada olay yarattı.

    41 salonda gösterime giren filmi 3 günde yalnızca 1 kişinin izlemesi mizaha dönüşürken açıklama Box Office Türkiye'den geldi. Gündem olan rakamlardan sonra yapılan açıklamada, "'3 Vakte Kadar' filminin açıklanan 1 kişilik gişe rakamı sembolik bir rakamdır. Filmin yapımcılarının gişe bilgisini paylaşmayı istememesinden dolayı, dağıtımcının bilgisi ve onayı dahilinde filmin izlenme sayısı 1 olarak açıklanmıştır" ifadeleri yer aldı.

    Ardından filmin ilk hafta elde ettiği seyirci sayısının 477 olduğu açıklandı. Filmin şu ana kadarki seyirci sayısı ise 782 oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top