Hesabım
    Emilia Clarke’lı “Above Suspicion”dan İlk Poster Yayınlandı!

    Filmin başrollerini Emilia Clarke ve Jack Huston ikilisi paylaşıyor.

    Başrolünü “Game of Thrones”un Daenerys Targaryen’ı Emilia Clarke’ın üstlendiği suç ve gerilim filmi “Above Suspicion”ın ilk posteri görücüye çıktı.

    Filmde güzel aktrise “Boardwalk Empire” ile yıldızı parlayan Jack Huston, “The Ringer” ve “Bad Grandpa” gibi filmlerle tanınan Johnny Knoxville, Thora Birch, Karl Glusman, Sophie Lowe ve Chris Mulkey gibi isimler eşlik ediyor. Gerçek bir hikayeyi anlatan film Joe Sharkey’nin kitabından uyarlanıyor ve senaryoda Altın Küre adayı senarist Chris Gerolmo’nun imzası bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Sessiz Amerikalı”, “Ajan Salt” ve “Seçilmiş” gibi filmlerle tanınan Phillip Noyce yer alıyor. Bu yıl gösterime girmesi beklenen filmin kesin bir vizyon tarihi yok.

    Kentucky’de geçen “Above Suspicion”, Apalaş Dağları’ndaki bir kasabaya atanan, yeni evli bir FBI ajanının hikayesini anlatıyor. Burada, yıldız muhbiri haline gelen fakir bir yerel kadınla yasa dışı bir ilişki içine giren ajan, kadın için bir çıkış bileti niteliği taşısa da, bu ilişki ikisini de felakete doğru yaklaştırıyor. Bu skandal, ülkenin en üst düzey kolluk kuvvetlerinin temellerini sallıyor ve bir FBI ajanının ilk kez cinayetten hüküm giymesi ile sonlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top