Hesabım
    Tom Hardy'li "Venom"un Devam Halkası mı Geliyor?

    Tom Hardy başrollü "Venom" filminin devam halkası olacağı haberi geldi.

    Tom Hardy başrollü çizgi roman filmi Venom: Zehirli Öfke daha vizyona girmeden devam halkası haberi geldi. Mad Max efsanesini kaldığı yerden devam ettiren, "Diriliş"teki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan yakışıklı oyuncu Tom Hardy'yi bir süre daha Venom'un zehrini taşırken göreceğiz gibi görünüyor.

    “Zombieland”, “30 Minutes or Less” ve “Suç Çetesi” gibi filmlerle tanınan Ruben Fleischer'ın yönetmenliğini üstlendiği "Venom: Zehirli Öfke" filmine dair açıklamalar usta oyuncu Woody Harrelson'dan geldi. Filmin kadrosunda yer aldığı açıklayan oyuncu, devam halkasında da yer alacağını açıkladı. Vizyona girmek için geri sayımını sürdüren filmde çok küçük bir rolü olduğunu belirten oyuncu, devam halkasında daha çok önem kazanacağını açıkladı. Böylece devam halkası planlarının mevcut olduğunu da öğrenmiş olduk. 

    Ünlü oyuncu filmde canlandırdığı karakteri açıklayamacağını söylemiş olsa da, bizim tahminimiz Cletus Kasady, nam-ı diğer Carnage karakterine hayat vereceği yönünde... Belki de ilk filmde karakterin oluşumuna dair bir an yakalayabiliriz. 

    Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmayı bir insan vücuduyla birleştiren "Venom: Zehirli Öfke" bu sene 5 Ekim’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top