Hesabım
    "Deniz ve Güneş" İçin Mendillerinizi Hazırlayın

    Yerli romantik dram "Deniz ve Güneş" sinemalarda!

    Yerli romantik dram filmi Deniz ve Güneş vizyona giriyor. Yaz aylarında herkesin içini ısıtacak “Deniz ve Güneş”in seyircileri benzersiz tutkuya ve aşkın hikayesine tanıklık edecek. Yaşar Tolga Bozkurt tarafından kaleme alınan film, dokunaklı bir aşkı merkezine taşıyor. Biletlerinizi hemen alın!

    Deniz, babasının zorlamasıyla Nurperi ile evlenecektir. Otilia konseri için Nurperi’nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada’ya giden Deniz, burada dalış yaptığı sırada Güneş ile karşılaşır. Deniz, Güneş’in işitme engelli olduğunu düşünür ve onunla iletişim kurabilmek için işaret dili öğrenmeye karar verir. Genç adam işaret dili ile iletişim kurmaya başlayınca Güneş de onun işitme engelli olduğunu düşünmeye başlar. İkisi arasında kısa sürede büyük bir tutku oluşur. Deniz, babası, Nurperi ve Güneş’in gizli aşığı Doruk’a rağmen kalbinin sesini Güneş’e duyurmak için çabalar.

    Başrollerini Şafak Pekdemir Mengü ile Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı yerli dram, işitme engeline karşı farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Şafak Pekdemir Mengü, Burak Serdar Şanal, Melissa Giz Cengiz, Eylül Öztürk,Yaşar Tolga Bozkurt, Ayşen İnci, Levent Özdilek, Yener Gürsoy, Seda Oğuz, Selahattin Taşdöğen ve Bilionera şarkısıyla Otilia Bruma yer alırken, filmin yönetmen koltuğunda Barış Denge oturuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top