Hesabım
    Johnny Depp’li “City of Lies”tan Yeni Poster Geldi!

    Filmin başrollerini Johnny Depp ve Forest Whitaker ikilisi paylaşıyor.

    Biyografik suç filmi “City of Lies”tan yeni bir poster görücüye çıktı. Biggie'yi kim vurdu sorusuna cevap arayan film Amerikalı rap sanatçısı The Notorious B.I.G.'nin cinayetine odaklanıyor.

    Filmin başrollerini 3 Oscar adaylığı bulunan Johnny Depp ve Oscar ödüllü Forest Whitaker ikilisi üstleniyor. Brad Furman’ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmde Toby Huss, Dayton Callie, Neil Brown Jr., Shea Whigham, Xander Berkeley, Melanie Benz, Shamier Anderson, Christian George ve Michael Paré yer alıyor. Randall Sullivan’ın “LAbyrinth” isimli romanından uyarlanan filmin senaryosunda ise Christian Contreras’ın imzası bulunuyor.

    Son zamanlardaki en kötü şöhretli ve çözülmemiş davalardan birinin gerçek hikâyesine dayanan "City of Lies", The Notorious B.I.G.'nin meşhur cinayetine daha önce hiç ortaya konmamış bir bakış açısından yaklaşıyor. Senelerdir vakayı çözmeye çalışan L.A.P.D. Dedektifi Russell Poole ve itibarı ile kariyerini korumaya çalışan “Jack” Jackson isimli çaresiz muhabir bu zor davayı çözmek için güçlerini birleştirir. İkili bu yolda büyüyen kurumsal bir yolsuzluk ve yalanlar ağını ortaya çıkarır. Bu iki kararlı adam, Los Angeles Polis Departmanı'nın yanı sıra bütün şehri içine alan bir komployu ortaya çıkarmaya başlar.

     “City of Lies” 7 Eylül’de Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top