Hesabım
    “Ölümcül Makineler”de Bazı Yaralar Asla İyileşmez!

    Fantastik film ülkemizde 14 Aralık'ta vizyonda olacak.

    “Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” serileriyle tanınan usta yönetmen Peter Jackson’ın senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği fantastik bilim kurgu filmi “Ölümcül Makineler”in ilk uzun fragmanı ve yeni posteri yayınlandı.

    Robert Sheehan ve Hera Hilmar ikilisinin başrollerini üstlendiği yapım, oyuncu kadrosunda Aaron Jackson, Ronan Raftery, Stephen Lang, Hugo Weaving, Menik Gooneratne, Patrick Malahide, Colin Salmon, Patrick Malahide ve Rege-Jean Page gibi isimleri ağrlıyor. Oscar ödüllü görsel efekt uzmanı Christian Rivers bu filmle birlikte ilk defa yönetmen koltuğuna geçiyor.

    Medeniyet, büyük bir olayla yıkıldıktan binlerce yıl sonra insanlık yeni bir yaşam biçimine adapte olmuştur. Devasa hareketli şehirler dünyada dolaşarak kendilerinden güçsüz kasabaları yağmalamaktadır. Londra'nın küçük şehirlerinden birinin Alt Katman’ından gelen Tom Natsworthy, tehlikeli kaçak Hester Shaw'la karşılaştıktan sonra hayatta kalabilmek için savaşmaktadır. Yollarının kesişmesi beklenmedik olan bu ikilinin kurduğu ihtimal dışı ortaklık, dünyanın kaderini değiştirecektir...

     “Ölümcül Makineler” ülkemizde 14 Aralık’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top