Hesabım
    "Bu Nasıl Sarışın 3" Geliyor!

    Kadın temelli komedi filmlerinin Reese Witherspoon'lu mihenk taşlarından "Bu Nasıl Sarışın" serisi geri dönüyor.

    Reese Witherspoon'lu Bu Nasıl Sarışın serisi yeniden beyaz perdede! Kadın komedileri kategorisinin önemli mahsüllerinden biri olan serinin 3. devam halkası Bu Nasıl Sarışın 3 için hazırlıklar başladı. Okulun popüler kızlarına dair Hollywood'un geliştirdiği klişeleri yıkan, güzelliğine önem veren kadınların zeki olamayacağı önermesini yerle bir eden ve kendini geliştirmenin mümkün olduğunu kanıtlayan kadın temelli komedi serisi, yeni devam halkasında da başrolüne Oscar ödüllü güzel yıldızı oturtuyor.

    Yeni devam halkasının senaryosunda, ilk filmin senaristleri Kirsten “Kiwi” Smith ve Karen McCullah'ın imzasının olacağı konuşulanlar arasında... İkili, filmin yönetmen arayışı başladığı gibi senaryonun başına oturacak. "Bu Nasıl Sarışın 3"ün konusu şu an için belirsizliğini korusa da, ilk filmdeki gibi "kadın güçlenmesi" üzerine olacağı iddia ediliyor.

    Amanda Brown'ın romanından beyaz perdeye uyarlanan "Bu Nasıl Sarışın", bundan 15 yıl önce sinemalarımıza uğramıştı. Okulun havalı ancak pek de parlak olmayan kızı Elle Woods'un sevgilisi tarafından terk edilince onun peşinden hukuk fakültesine girişini ve orada görünüşten daha önemli şeylerin de olduğunu keşfedişini konu alan komedi filmi, 18 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 141 milyon dolar kazandı. 2 yıl aradan sonra gelen devam halkası "Bu Nasıl Sarışın 2" ise Elle'i bir yasa tasarısını kabul ettirmeye çalışan kongre üyelerinin arasına katıyordu. Devam halkası gişede hayal kırıklığı yaratmadı ve 45 milyon dolarlık gişesine karşılık 124 milyon dolar kazanmayı başardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top